Koning van het Meetjesland 2017

Op zondag 11 juni verzamelden 60 puike boogschutters in Lembeke om te kampen om de titel van
” Koning van het Meetjesland” .

ELF ( 11 ) jaar was het geleden , MAAR de nieuwe koning van het Meetjesland is gekend  ! En jawel hij is van Eeklo Sint-Sebastiaan- De Lieve , met name Dominique De Pauw ! Proficiat !

We waren daar met acht schutters van Eeklo De Lieve : Dominique en Luc De Pauw, Rudi Tack , Daniel koning Meetjesland 2017 DominiqueMoens , Georges Vercauteren , Maurice De Muynck (Muize), Ronny Bouters  en ik (JP), en twee supporters :
Lucien en Marc.
Wat ben ik blij dat ik met mijn ‘ gezaag’ deze groep schutters heb kunnen meekrijgen naar Kaprijke – Lembeke, we hebben daar zeer goede schutters gezien en zeker ook in onze groep .
Dichtbij of pluimen uit de vogel, iets te laag, iets te hoog, lichtjes raken zonder hem te doen vallen …. allemaal gezien  en van de toch wel bijna 60 schutters waren er maar vier (4) die de blok konden neerhalen. Eén van Kaprijke , een  dame van Lembeke, Dominique en Daniel van Eeklo De Lieve ! …en de winnaar is ….. Juist …. onze eigen Dominique De Pauw.
Deze prestatie houdt in dat wij volgend jaar deze Koningsschieting kunnen inrichten ! We hopen, en zijn er van overtuigd, dat we er met onze leden een prachtige schuttersdag van kunnen maken !
 (Jean-Pierre De Neve)

 

Comments are closed.